Werkwijze

Wanneer je geïnteresseerd bent geraakt in een natuurgeneeskundige behandeling bij mij, dan gaan we als volgt te werk.

Gratis kennismaking

Voor het beste resultaat van een behandeling is een goede klik noodzakelijk. Het eerste gesprek van ongeveer een half uur is bedoeld als kennismaking en is dan ook gratis. We bespreken dan wat je zou willen bereiken en of/hoe ik je daarbij zou kunnen helpen. Indien je daarna besluit in behandeling te gaan wordt een behandelingsovereenkomst getekend.

Een voorbeeld behandelovereenkomst tref je aan onderaan deze pagina.

Je kunt telefonisch of via het contactformulier een afspraak maken. Ik ben in principe altijd bereikbaar, tenzij ik een behandeling heb. Ik zal je altijd terugbellen als je je contactgegevens achterlaat in een voicemailbericht.

Intake en behandelplan

Het eerste gesprek is een intake gesprek. Dit houdt in dat ik je klachten, (ziekte)geschiedenis, gebruikte medicatie, je ervaringen enz. (fysiek, mentaal en emotioneel) zo goed mogelijk in kaart breng. Het intakegesprek duurt ongeveer 1,5 uur.

Aan de hand van mijn bevindingen en jouw doelstellingen wordt het behandelplan besproken en maken we afspraken voor het vervolg.

Het kan zijn dat je aanvullende middelen worden voorgeschreven en dat je opdrachten mee naar huis krijgt. Er wordt een actieve houding van jou verwacht aangezien de sleutel immers bij jou zelf ligt.

Tussendoor worden behandelingen geëvalueerd en zo nodig aangepast.

Na afloop van de behandeling

Als de behandeling is afgelopen maken we samen de balans op. Ik wil graag weten of het resultaat van de therapie is wat je ervan verwacht hebt. We bespreken of je zelf verder kunt of meer nodig hebt. Ik zou het fijn vinden als je je ervaring wilt delen in mijn ervaringenboek, dat is ook leuk voor anderen.

Bedankt voor je aanmelding!
Sylvia Peters Rit
Natuurgeneeskundig therapeut en lifestyle coach
Afspraak maken Carmelietenstraat West 23
5831 DR Boxmeer
06-10811532 Stuur WhatsApp-bericht