Over mij

Sylvia betekent meisje van het woud. Ik heb dus vanaf de geboorte een naam meegekregen dat een connectie heeft met de natuur.

Van kinds af aan stelde ik mij altijd de volgende vragen: waarom en waardoor? Want, als je weet hoe het werkt dan kun je beter begrijpen, dan kun je wat niet goed gaat beter doen of juist laten. Die nieuwsgierigheid hoort bij bij. Ik zal net zolang op zoek gaan totdat ik de best mogelijke oplossing heb gevonden. Die leergierigheid en oplossingsgerichtheid zet ik nu in voor jou.

Ik ben ruim 30 jaar getrouwd en onze 2 volwassen kinderen wonen samen met onze kado-kinderen.

Tot 2008 heb ik een onderneming in poets- en hygiënesystemen gehad. Ik weet dus als geen ander hoe het is om moeder én ondernemer te zijn, hoe het is om in een familiebedrijf te werken. Hoe lastig het is om alle ballen in de lucht te moeten houden en het gevoel te hebben iedereen tevreden te moeten houden, hoe het is om jezelf op de laatste plaats te zetten.

Moeder Theresa zei eens: 'Ik moest 50 worden om te kunnen doen wat ik nu doe'. Dat is voor mij heel herkenbaar. Wat je ook doet, het is nooit te laat. Je kunt elke dag opnieuw beginnen.

Om jou optimaal te kunnen begeleiden ben ik zeer breed opgeleid op HBO-niveau. Dat betekent dat ik verschillende behandelmethoden kan inzetten en combineren om natuurlijk herstel te stimuleren. Ik zorg altijd dat ik voldoe aan de nieuwste eisen om jou te garanderen dat je de beste kwaleit behandeling krijgt.

Je mag jezelf zijn bij mij, niets is gek, alles wat je vertelt neem ik serieus. Wederzijds respect en vertrouwen is voor mij erg belangrijk en noodzakelijk voor een goed verloop van de behandeling.

Missie en visie

Ik help mensen met passie en plezier bij het herstellen van hun gezondheid zodat zij zich weer bruisend van energie en vol leven voelen.

De natuur is zoveel wijzer dan wij kunnen bevatten. Niets wat we doen staat op zich. Alles heeft met elkaar te maken. Als je eenmaal beseft dat alles met elkaar in verbinding staat, maak je uiteindelijk betere keuzes voor jezelf én je omgeving. Daardoor ga je je weer gezond, gelukkig en vitaal voelen. Je wordt je bewust van je eigen invloed op je gezondheid en vitaliteit. Je relaties verbeteren als vanzelf. Jij bloeit weer op en straalt vol energie. En daar word ik op mijn beurt weer zielsgelukkig van.

Bedankt voor je aanmelding!
Sylvia Peters Rit
Natuurgeneeskundig therapeut en lifestyle coach
Afspraak maken Carmelietenstraat West 23
5831 DR Boxmeer
06-10811532 Stuur WhatsApp-bericht