DNA Lifestyle onderzoek

Wanneer allerlei opgevolgde adviezen tot nu toe niet het gewenste effect opleveren is er de mogelijkheid een DNA Lifestyle onderzoek te laten doen. Elk mens is tenslotte uniek.

Persoonlijk DNA-Lifestyle rapport

Na afronding van het onderzoek ontvang je een persoonlijk DNA-Lifestyle rapport met praktische voedings- en leefstijl adviezen die je meteen kunt toepassen.

Enkel genen die met lifestyle te maken hebben worden onderzocht. Je kunt denken aan:

  • Gewichtsbeheersing
  • Enkele essentiële vitaminen en mineralen worden uitgelicht
  • Welke DNA eigenschappen invloed hebben op jouw eetgewoonten
  • Hoe effectief jouw stofwisseling is
  • Ontgiftingscapaciteit
  • Welke manier van bewegen het beste bij jou past
  • Genetisch bepaalde verslavingen en veroudering
  • Cardiovasculaire gezondheid
  • Huidverjonging

Persoonlijk DNA Kookboek

Om het jezelf nóg makkelijker te maken kun je daarnaast een persoonlijk DNA kookboek met weekmenu’s en recepten bestellen gebaseerd op jouw persoonlijke DNA profiel.

Het onderzoek

Als therapeut doe ik zelf natuurlijk niets aan het onderzoek. Het onderzoek wordt gedaan door het gerenommeerde bedrijf MijnLabtest.nl. Uitkomsten komen alleen bij mij terecht wanneer je daar uitdrukkelijk om hebt verzocht.

Voor meer informatie verwijs ik je naar onderstaande downloads.Wanneer je geïnteresseerd bent maak je een afspraak met mij om je de gelegenheid te geven door de voorbeelden te bladeren, voor meer achtergrondinformatie zoals de te kiezen pakketten en prijzen. Ik heb altijd een DNA-kit in huis voor het geval je besluit een onderzoek te laten doen en de procedure liever samen met mij opstart. Het onderzoek wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Alleen het onderzoek geeft natuurlijk geen garantie op leefstijlverbetering. Het geeft je wél inzicht zodat je geen onnodige aanpassingen meer hoeft te doen én je bent daardoor gemotiveerder om het te doen én vol te houden. 96% van degenen die het onderzoek hebben gedaan zegt tevreden of zeer tevreden te zijn over de toepasbaarheid van de nieuwe kennis en inzichten.

Vind je het moeilijk om eventuele veranderingen in je eentje toe te passen, dan sta ik altijd voor je klaar.

Bedankt voor je aanmelding!
Sylvia Peters Rit
Natuurgeneeskundig therapeut en lifestyle coach
Afspraak maken Carmelietenstraat West 23
5831 DR Boxmeer
06-10811532 Stuur WhatsApp-bericht