Voeding en lifestyle

Gezonde voeding is nodig om je lichaam te voorzien van voedingsstoffen die nodig zijn om optimaal te functioneren. Vergelijk het met een auto die op benzine rijdt; als je vervolgens diesel tankt, dan gaat het niet lang goed!

Als jij je lichaam voor langere tijd onjuiste voeding geeft, kan dat leiden tot klachten, ziekte of depressie. Onjuiste voeding kan bestaan uit simpelweg ongezonde voeding, maar ook uit (gezonde) voeding waarvoor je een intolerantie hebt ontwikkeld.

Voeding heeft ook invloed op (hormonale) processen in je lichaam die je gevoel van welbevinden regelen. Gezonde voeding maakt gelukkig én houdt je vitaal!

We willen natuurlijk allemaal vitaal ouder worden en die vitaliteit haal je voor een belangrijk deel uit gezonde voeding oftewel uit voeding dat nog vitaliteit bevat en dat is voeding dat door de natuur is gemaakt.

Hoe weet je nou wat goed voor JOU is, wat is waar en wat is niet waar over de informatie die je dagelijks over voeding over je heen krijgt?

Om te zorgen dat je zeker weet dat jij het juiste advies krijgt is het goed om te weten dat ik ben ik aangesloten bij PuurGezond en Oergezond. Daarnaast ben ik gediplomeerd op de specialisaties 'Kind en voeding', 'Diabetes type 2 omkeerbaar' en 'ADHD en voeding'.

Indien uit de anamnese blijkt dat aandacht aan voeding besteed moet worden zal dat natuurlijk gedaan worden. Het is immers onderdeel van de holistische benadering van klachten.

 

 

Bedankt voor je aanmelding!
Sylvia Peters Rit
Natuurgeneeskundig therapeut en lifestyle coach
Afspraak maken Carmelietenstraat West 23
5831 DR Boxmeer
06-10811532 Stuur WhatsApp-bericht