PowerMe en ReadMe: uw thuisapotheek

Al sinds 1996 worden mensen heel effectief behandeld met Raymedy en nu kun je zelf aan de slag. Niet alleen voor jezelf een fantastische set maar ook voor het hele gezin! De ReadMe & PowerMe geven je inzicht in je eigen lichaam want behalve meten en behandelen krijg je ook simpele lifestyle adviezen.

Wat is het en wat doet het

Door uw lichaam stroomt energie. Die energie zorgt ervoor dat uw organen goed functioneren. Als er iets met die energievoorziening aan de hand is dan kunnen er klachten ontstaan.

De PowerMe en ReadMe werken met een app op een I-phone of I-pad.
De app geeft je inzicht in je lichamelijke en geestelijke balans. De PowerMe produceert Raymedy’s. Dit zijn signalen die bestaan uit licht, magneetveld of microstroom. Een Raymedy is speciaal ontwikkeld om bepaalde type cellen, organen of plekken in je lichaam te beïnvloeden.

Met de PowerMe heb je toegang tot een ruim aantal protocollen die zich in de praktijk bewezen hebben, bijvoorbeeld een behandeling bij griep en verkoudheid, bij blessures, spierpijn enz. Het is een soort reisapotheek in huis. Je kunt ook rimpelbehandelingen doen.

Met de ReadMe pen meet je snel en simpel je eigen meridianen door. Eventuele verstoringen komen tevoorschijn in de app. Er volgen direct een aantal aanbevelingen en uitleg. Je kunt na de meting meteen kiezen voor een therapie met bijpassende signalen om je lichaam weer in balans te brengen. De app slaat al je metingen op. Zo krijg je inzicht in jouw  energiehuishouding over langere tijd.

Hoe werkt het

Gemakkelijker dan om het te vertellen is om de video hiernaast te bekijken.

PowerMe en ReadMe en de therapeut

Als therapeut kan ik ‘meekijken’ d.w.z. je kunt mij de metingen toesturen. De app adviseert je ook wanneer je beter een therapeut kunt inschakelen.

Wanneer je de PowerMe en ReadMe hebt kan ik je na een bezoek aan mijn praktijk speciaal op jou afgestemde behandelingen toesturen zodat je de therapie thuis eenvoudig kunt voortzetten. Dit verkort het aantal bezoeken aan mij als therapeut.

Je kunt de set huren voor tijdelijk gebruik en je kunt hem aanschaffen. Je zult merken dat het je investering dubbel en dwars waard is.

Heb je vragen, wil je meer weten, wil je de set aanschaffen, neem dan gerust eerst contact  met me op. Je kunt ook een vrijblijvende afspraak maken voor een demonstratie in persona of online via videobellen.

Bedankt voor je aanmelding!
Sylvia Peters Rit
Natuurgeneeskundig therapeut en lifestyle coach
Afspraak maken Carmelietenstraat West 23
5831 DR Boxmeer
06-10811532 Stuur WhatsApp-bericht