Raymedy: hoe het werkt

Het resultaat telt. De insteek van de Raymedy methode is dat er na drie behandelingen genoeg vooruitgang moet zijn in het klachtenbeeld. De ervaring leert inmiddels dat dit bijna altijd het geval is.

Hoe ziet een behandeling er uit?

Na een korte kennismaking ….

Beginnen met meten - meten is weten

De kracht van Raymedy zit onder andere in het inzichtelijk maken van de plaatsen waar voldoende, te weinig of te veel energie in uw lichaam zit. Een behandeling start altijd met het meten van deze energie.

Dit gebeurt door middel van  een digitale druk pen die aangesloten is op een laptop. Hiermee wordt de weerstand in het lichaam gemeten en via de computerapplicatie kunnen zo problemen in energiebanen gelokaliseerd en inzichtelijk gemaakt worden. Voor de meting gebruiken wij het uiteinde van de vingers en tenen. Je ziet de verdeling van de energie zelf ook in het beeldscherm en samen bespreken we je klachten en wordt gekeken of deze te verklaren zijn door de verdeling van de energie.

Scannen

Als daar aanleiding voor is dan wordt er een thermografische scan gemaakt. Hiervoor neem je een comfortabele houding aan en worden er 6 thermometers op je geplakt. Deze thermometers registreren de temperatuur terwijl er via licht en magneetveld therapie signalen naar je worden gestuurd. Dit zijn test signalen van 10 seconden. Dit is juist genoeg tijd voor je lichaam om van temperatuur te veranderen. Op het scherm is dan duidelijk te zien onder invloed van welke therapie de temperatuur van je lichaam verandert. Zo weet ik precies met welke therapie je op dat moment het meest geholpen bent.

Behandelen

De signalen die uit de thermografische test naar voor komen samen met je klacht bepalen hoe de behandeling eruit gaat zien. Dit plan bestaat uit behandelingen met Raymedy´s.  Raymedy’s zijn behandelingen die op celniveau uw lichaam aanzetten om zichzelf te repareren. Het klinkt nogal moeilijk maar dat is de werking van een cholesterolremmer ook.

De Raymedy’s kunnen worden gegeven met verschillende apparaten. De software stuurt het apparaat via de laptop aan. Er wordt gewerkt met licht en/of magnetisch veld. Zelfs de kleinste celstructuren worden door het licht en magnetisme beroerd. De meting en behandeling verlopen pijnloos en duren ongeveer 1 uur en 15 minuten.

Na de behandeling

Na het behandelen word je met de meetpen opnieuw doorgemeten. Hierdoor kun je direct zien welke invloed de behandeling op je heeft. De meeste behandelingen hebben direct invloed op je systeem. Het is belangrijk om op deze dag voldoende water te drinken.

Vervolg

De eerstvolgende behandeling start weer met het meten op de handen en voeten. Zo kun je direct in het scherm zien welke punten verbeterd zijn en welke juist aandacht nodig hebben. 

Naast de thermografische scans zijn er nog andere behandelingen mogelijk. Zoals een littekenbehandeling of het ontstoren van vaccinaties.

Het kan zijn dat je apparatuur mee krijgt om een behandeltraject op maat thuis te vervolgen. Zo hoef je niet altijd naar de praktijk te komen. Na afloop van het behandeltraject kom je terug naar de praktijk en bekijken we de resultaten.

Kennismaking

Er is altijd gelegenheid om te komen kijken wat het precies is en hoe het werkt. Maak dan gerust een vrijblijvende afspraak.

Bedankt voor je aanmelding!
Sylvia Peters Rit
Natuurgeneeskundig therapeut en lifestyle coach
Afspraak maken Carmelietenstraat West 23
5831 DR Boxmeer
06-10811532 Stuur WhatsApp-bericht